Se ştiu semifinalele Cupei „CSM Ploieşti”, ediţia a II-a!

Faza a doua a grupelor Cupei „CSM Ploieşti” la minifotbal, competiţie organizată de clubul nostru şi rezervată fotbaliştilor amatori angajaţi în diverse instituţii din judeţ, s-a încheiat astăzi, o dată cu meciurile etapei a III-a. A fost, de fapt, o singură partidă disputată, în Grupa a 2-a, pentru că, în Grupa 1, ne-am confruntat cu o primă situaţie neplăcută, echipa reprezentând Transport Călători Express alegând să nu se prezinte la meciul cu Direcţia Judeţeană de Pază, deşi avea şanse matematice să urce în semifinalele competiţiei. O lipsă de respect inexplicabilă, din partea echipei care, la prima ediţie, urca pe podiumul turneului!

Aşadar, dacă, în Grupa 1, Direcţia Judeţeană de Pază a urcat pe primul loc în urma victoriei la „masa verde” de astăzi, în schimb, în Grupa 2, Hale şi Pieţe a reuşit să-şi asigure prezenţa în semifinale după o victorie la limită, scor 3-2, conturată în repriza secundă a meciului cu CSM Ploieşti. A fost egalitate perfectă în grupă, fiecare formaţie câştigând câte un meci, aşa că ierarhia s-a decis la golaveraj, un singur gol calificându-i pe cei de la Hale şi Pieţe în detrimentul combinatei Primăria+ASSC.

În urma rezultatelor de astăzi, se ştie şi programul turneului final, programat peste două săptămâni, vineri, 5 februarie: în semifinale se vor întâlni Direcţia Judeţeană de Pază – Hale şi Pieţe, respectiv CSM Ploieşti – RASP, apoi se vor disputa şi cele două finale ale turneului.

 

Rezultate tehnice

 

Grupa 1

DJ Pază – RASP 6-5 (1-0)

RASP – TCE 8-1 (3-0)

DJ Pază – TCE 3-0*

* neprezentare

 

Clasament

1. DJ Pază 2 2 0 0 9-5 6 puncte

2. RASP 2  1 0 1 13-7 3 puncte

3. TCE       2 0 0 2 1-11 0 puncte

 

Grupa 2

Primăria+ASSC – Hale şi Pieţe 8-5 (3-1)

CSM Ploieşti – Primăria+ASSC 9-3 (2-1)

CSM Ploieşti – Hale şi Pieţe 2-3 (1-0)

 

Clasament

1. CSM Ploieşti     2 1 0 1 11-6 3 puncte

3. Hale şi Pieţe     2 1 0 1 8-10 3 puncte

2. Primăria+ASSC 2 1 0 1 11-14 3 puncte

 

Programul semifinalelor

Direcţia Judeţeană de Pază – Hale şi Pieţe

CSM Ploieşti – RASP

Leave a Reply

Your email address will not be published.