Confruntare cu grad ridicat de dificultate

CSM Ploieşti – Ştiinţa Bucureşti, miercuri, ora 19:30

 

Baschetbaliştii echipei de seniori de la CSM Ploieşti se află în faţa celui mai important examen al finalului de an. Mâine, de la ora 19:30, elevii lui Ionuţ Ivan vor primi vizita liderului neînvins al seriei a 2-a, Ştiinţa Bucureşti, formaţie care deja a început să-şi facă bagajele pentru faza semifinală.

 

Reveniţi pe teren propriu la 10 zile distanţă de la eşecul suferit la Miercurea Ciuc, Vlad Dumitrescu şi colegii săi cunosc miza importantă pe care o prezintă meciul împotriva Ştiinţei. O victorie în „Olimpia” împotriva liderului ar simplifica enorm calculele pentru faza a doua a competiţiei, cât timp un eventual eşec i-ar putea face pe ploieşteni să hiberneze pe ultima treaptă a clasamentului.

 

„După eşecul din Harghita, ne-am dat seama care sunt minusurile noastre. Ştiinţa Bucureşti beneficiază de un lot solid, cu jucători mobili şi cu destulă experienţă pentru a te pedepsi atunci când e cazul. Tocmai de aceea, noi trebuie să dăm dovadă de maturitate şi să jucăm agresiv”, a declarat Vlad Dogaru, conducătorul de joc al formaţiei noastre.

 

Liga I, seria a 2-a

 

1. Ştiinţa Bucureşti (9-0) – 18 puncte

2. BC Miercurea Ciuc (6-3) – 15 puncte

3. CSM Ploieşti (6-2) – 14 puncte

4. Rapid Bucureşti (4-4) – 12 puncte

5. CSU 2 Sibiu (3-6) – 12 puncte

6. Energia 2 Tg. Jiu (3-5) – 11 puncte

7. Gaz Metan 2 Mediaş (2-6) – 10 puncte

8. SCM U 2 Craiova (1-8) – 10 puncte

Leave a Reply

Your email address will not be published.