Fetele încheie socotelile în 2015 pe terenul liderului

Sepsi 2 Sf. Gheorghe – CSM Ploieşti, duminică, ora 10:00

 

Baschetbalistele echipei de senioare de la CSM Ploieşti vor intra, duminică, oficial în vacanţă. După ce au urcat două poziţii în clasamentului seriei a 2-a, în urma victoriei obţinute pe terenul codaşei Rapid 2 Bucureşti, fetele Loredanei Munteanu vor disputa ultimul meci din acest an tot în deplasare, de această dată împotriva liderului neînvins Sepsi 2 Sf. Gheorghe.

Ploieştencele s-au descătuşat în Capitală, în urmă cu o săptămână, demonstrând că pot avea o evoluţie constant bună pe toată durata unei partide. Adversară le-a fost Rapid 2 Bucureşti, „cenuşăreasa” seriei, dar, chiar şi în aceste condiţii, Ioana Ghizilă şi colegele sale nu au lăsat nimic la voia întâmplării şi au bifat un succes categoric, scor 64-42.

Duminică, datele problemei vor fi însă cu totul altele, întrucât Sepsi 2 Sf. Gheorghe va aborda întâlnirea cu mai multe jucătoare de la prima echipă – prima poziţie în ierarhia Ligii Naţionale, cu 11 victorii consecutive!, în vreme ce ploieştencele vor fi nevoite să se descurce fără „profesoara din teren”, Corina Savu (foto), care a suferit o entorsă la meciul cu Rapid 2. Astfel, antrenoarea Loredana Munteanu va apela, în premieră, doar la nucleul de jucătoare crescute, în ultimii ani, în curtea Clubului Sportiv Şcolar, în frunte cu Ioana Ghizilă, Denisa Moldoveanu şi Mara Funieru, dar şi la câteva junioare de mare perspectivă, cum ar fi Lorena Stănică, Ştefania Ionescu sau Ioana Ilaş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.