Cupa „CSM Ploieşti” la minifotbal – faza a doua a grupelor

În această dimineaţă, a avut loc tragerea la sorţi a componenţei grupelor din faza a II-a a Cupei „CSM Ploieşti” la minifotbal, competiţie organizată de clubul nostru şi rezervată fotbaliştilor amatori angajaţi în diferite instituţii din judeţ.

Cele şase formaţii calificate au fost împărţite în două grupe de câte trei, tragerea fiind coordonată în aşa fel încât să se evite repetarea unor partide din prima fază a grupelor. Astfel, sorţii au decis ca, din Grupa 1, să facă parte Direcţia Judeţeană de Pază (1), RASP (2) şi Transport Călători Express (3), iar, din Grupa 2, Primăria Municipiului Ploieşti+ASSC (1), Hale şi Pieţe (2) şi CSM Ploieşti (3). Respectându-se numerele de ordine alocate formaţiilor, au rezultat şi următoarele meciuri:

 

Etapa I

Direcţia Judeţeană de Pază – RASP (Grupa 1)

Primăria+ASSC – Hale şi Pieţe (Grupa 2)

 

Etapa a II-a

Direcţia Judeţeană de Pază – Transport Călători Express (Grupa 1)

Primăria+ASSC – CSM Ploieşti (Grupa 2)

 

Etapa a III-a

RASP – Transport Călători Express (Grupa 1)

Hale şi Pieţe – CSM Ploieşti (Grupa 2)

 

Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica pentru semifinale, fază a competiţiei în care se va juca încrucişat (A1-B2 şi B1-A2), învingătoarele urmând să dispute finala turneului. Cele trei etape din faza a doua a grupelor şi turneul final vor avea loc în 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.