Şansa revanşei pentru elevii lui Dragoş Dobrescu

Handbal masculin: CSM Ploieşti – CSM Bucureşti, duminică, ora 11.30

 

După o pauză de trei săptămâni, handbaliştii de la CSM Ploieşti se întorc, mâine, în faţa propriilor suporteri cu prilejul unei partide extrem de dificile, în compania ocupantei ultimei trepte a podiumului, CSM Bucureşti. Nu pare să fie, însă, misiune imposibilă, mai ales că oaspeţii au avut un program aglomerat în ultima vreme, cu meciuri din 3 în 3 zile, joi abia au scos un egal pe teren propriu cu CSU Politehnica Timişoara şi, în plus, ar mai fi şi exemplul partidei tur, în care băieţii noştri au condus 80% din timp şi au cedat doar pe final.

„Ne aşteaptă un meci dificil, în faţa unei echipe calificate în grupele Cupei EHF, cu mulţi jucători străini în lot, dar asta nu înseamnă că plecăm dinainte învinşi. Ne vom vinde scump pielea şi sperăm să facem un joc bun, la fel cum s-a întâmplat şi în tur. Iar dacă vom fi mai atenţi în momentele cheie ale partidei, poate vom reuşi, de data aceasta, să scoatem şi un rezultat pe măsură”, spune directorul tehnic Ion Nicolae.

Staff-ul tehnic al echipei noastre nu se confruntă cu probleme deosebite de lot, faţă de meciul din ultima etapă, de la Miercurea Ciuc, urmând să reintre Dorin Dragnea, accidentat la spate atunci, în locul lui Milan Rasic, al cărui contract a fost reziliat începând cu 1 decembrie.

Partida din Sala „Olimpia” este programată mâine, de la ora 11.30, va fi arbitrată de Octavian Fînaţă (Arad) şi Ştefan Hendrea (Maramureş) şi îl va avea drept observator pe Vasile Pavel (Buzău).

Leave a Reply

Your email address will not be published.