O singură victorie pentru echipele de baschet ale CSM Ploieşti

Echipele de baschet juniori ale Clubului Sportiv Municipal au avut activitate în ultimul weekend din luna noiembrie. În afara celor două formaţii de seniori, băieţi şi fete, şi a grupei de juniori sub 13 ani, celelalte echipe şi-au continuat parcursul în Campionatele Naţionale.

Juniorii sub 18 ani, pregătiţi de Cornel Alecu, Constantin Mircea şi Ionuţ Ivan, au suferit o înfrângere dureroasă, pe teren propriu, scor 33-102, cu Steaua CSM EximBank Bucureşti, singura echipă neînvinsă din serie. În urma acestui rezultat, ploieştenii au ajuns la trei victorii şi şase înfrângeri şi vor juca, la finalul săptămânii, în deplasare, cu Energia Tg. Jiu.

Colegii mai mici, de la „U16”, nu au putut obţine nici ei mai mult din meciul jucat în deplasare, scor 41-74, cu CSS Mediaş. Băieţii pregătiţi de Constantin Mircea vor evolua la finalul săptămânii tot în deplasare, cu CSS Tg. Jiu.

Trecând în competiţiile destinate fetelor, la „U18”, CSS-CSM Ploieşti a cedat, scor 42-72, în deplasare, cu CSS Sf. Gheorghe, echipa antrenată de Corina Savu urmând să joace, etapa viitoare, pe teren propriu, cu CSS Braşovia Braşov.

În fine, echipa feminină sub 16 ani de la CSM Ploieşti îşi continuă parcursul impecabil în actuala ediţie, după victoria, scor 70-24, cu CSS Reghin. Fetele pregătite de Loredana Munteanu au ajuns la şapte succese consecutive şi vor juca, în ultima etapă a fazei preliminare, în deplasare, cu CSS Sibiu.

Altfel, formaţia masculină de seniori a CSM Ploieşti va disputa, duminică, meciul din deplasare cu BC Miercurea Ciuc. Vlad Dumitrescu şi colegii săi pornesc returul Ligii I de pe poziţia secundă, cu un bilanţ de şase victorii şi o singură înfrângere, în vreme ce harghitenii ocupă ultima treaptă a podiumului, cu cinci victorii şi trei înfrângeri. La fete, echipa antrenată de Loredana Munteanu va juca, duminică, în deplasare, cu Rapid 2 Bucureşti, în confruntarea echipelor din seria a 2-a care nu au cunoscut victoria în actualul sezon.

 

Convocări pentru Balcaniadă

 

Antrenorea Loredana Munteanu (CSM Ploieşti) va pregăti, alături de Laurenţia Chira (LAPI Dej), lotul naţional de baschet feminin sub 16 ani, care va participa, în perioada 13-22 decembrie, la Bucureşti, la Balcaniada Baschetului Feminin. Veştile bune nu se opresc aici pentru Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, alături de Loredana Munteanu mai primind convocarea şi 5 jucătoare care vor evolua sub tricolor – Ana Maria Casale, Ioana Ilaş, Ştefania Ionescu, Lorena Stănică şi Alexia Apostolescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.