Aşa e la judeţ: lupta pentru promovare se decide cu fluierul!

Echipa de fotbal seniori a CSM Ploieşti încheie turul de campionat al Seriei „Est” din Liga B Prahova pe poziţia a 4-a a clasamentului, la egalitate cu ocupanta ultimei trepte a podiumului, CS Petrolul ’95, după ce a pierdut, astăzi, la limită, partida susţinută în deplasare cu Gloria Plopu. A fost 1-0 pentru gazdele întâlnirii, la capătul unei partide în care oficialii echipei noastre au acuzat arbitrajul lui Viorel Căunei, „central” care le-a acordat gratuit un penalti localnicilor (chiar şi persoane din tabăra adversarilor recunoscând acest lucru), pe care însă portarul George Iordache (foto) l-a apărat, pentru ca, apoi, să închidă ochii la un fault comis asupra goal-keeper-ului CSM-ului în faza în care Gloria a marcat singurul gol al confruntării (minutul 78).

Pentru CSM Ploieşti, Octavian Grigore i-a folosit pe: Iordache – Condrea, Georgescu, Petrea, Şt. Stan – Dăncilă (82 Popescu), R. Mihai, Bălăceanu, Moise – Ţînţaru (56 Cismaru) – Paraschiv (83 Duduianu).

De remarcat ar fi şi că Viorel Căunei a fost desemnat „arbitrul promovării” în Seria Est a Ligii B Prahova, în condiţiile în care tot el a arbitrat, ieri, şi celălalt meci derbi al seriei, dintre Progresul Bucov şi liderul Sportul Valea Călugărească, în care oaspeţii s-au impus cu 2-0.

Pentru CSM Ploieşti urmează, sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Conpet”, meciul contând pentru turul al IV-lea al fazei judeţene a Cupei României, cu ocupanta locului secund în Superliga B, Petrolul Băicoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.