Marian Dumitru renunţă la handbalul de performanţă

Echipa de handbal masculin a clubului nostru se bazează, din această săptămână, doar pe trei portari, după ce Marian Dumitru a decis să renunţe la sportul de performanţă. În tentativa de a-şi construi un viitor mai sigur, el şi cu soţia sa, Andreea, vor pleca sâmbătă în Anglia, destinaţia Londra, acolo unde, cu sprijinul unor rude, vor începe o nouă viaţă. „Am considerat că e mai bine pentru mine şi pentru familia mea să fac acest pas acum, acolo existând alte perspective. Nu mi-e uşor să renunţ, dar trebuie să aleg ce e mai bine pentru viitorul meu. Vreau să le transmit băieţilor mult succes în acest sezon şi să fie siguri că îi voi susţine de la distanţă”, a explicat Marian decizia luată. Produs al clubului Uztel Ploieşti, Marian Dumitru (29 de ani) a mai evoluat pentru Petrolul Teleajen (3 ani) şi, apoi, CSM Ploieşti (5 ani), având la activ două promovări în Liga Naţională.

În aceste condiţii, directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu îi vor avea la dispoziţie, de acum înainte, pemtru postul de portar pe Răzvan Szopka, Cristi Antonaru şi Daniel Rotaru.

CSM Ploieşti îi mulţumeşte lui Marian Dumitru pentru activitatea depusă sub culorile clubului şi îi urează multă baftă în viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.