CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, bronz pe echipe la CN de judo „U21”!

În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc a găzduit Finalele Campionatelor Naţionale de judo Ne Waza (lupta la sol) rezervate juniorilor 1 – „U21” şi ale Campionatelor Naţionale de judo pe echipe tot la juniori 1 – „U21”.

CSM-CFR-CSŞ Ploieşti a participat cu echipe atât la feminin, cât şi la masculin, rezultatele fiind următoarele: echipa feminină nu a reuşit să-şi păstreze titlul naţional cucerit anul trecut, venind pe poziţia a 3-a, iar cea masculină a ocupat locul a 5-lea. La feminin au participat patru echipe din ţară, CSM-CFR-CSŞ Ploieşti trecând în prima fază cu 5-0 de CSM Piteşti, pentru a pierde, apoi, cu 4-1 meciul cu „U” CSM Cluj-Dinamo B şi cu 4-2 partida cu „U” CSM Cluj-Dinamo A (care a şi devenit campioană). Echipa medaliată cu bronz a fost alcătuită din Denisa Ungureanu, Cătălina Şchiopu, Codruţa Lungu (52 kg), Andreea Ionescu, Dana Tănase (63) şi Lorena Necula (70 kg).

La Campionatul Naţional de judo Ne Waza, au participat 98 de sportivi reprezentând peste 35 de cluburi din ţară, iar judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au reuşit să obţină trei medalii – una de argint şi două de bronz – şi două locuri VII.

Iată care a fost bilanţul sportivilor noştri:

Locul al II-lea – Denisa Ungureanu (52 kg);

Locul al III-a – Andreea Ionescu (63 kg) şi Marian Tănase (66 kg);

Locul al VII-lea – Cătălina Şchiopu (52 kg) şi Dana Tănase (+63 kg).

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (Coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.

 

Andreea Chiţu, locul 7 la Abu Dhabi

 

Tot în acest weekend, în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, a avut loc un concurs de Grand Slam la judo seniori, la care au fost prezenţi 481 de sportivi din 88 de ţări. Clubul CSM Ploieşti – Steaua a fost reprezentat de Andreea Chiţu (52  kg) şi Violeta Dumitru (48 kg), rezultatele acestora fiind următoarele: Andreea Chiţu a ocupat locul 7, după ce a învins-o pe Jaana Sundberg (Finlanda) şi a pierdut, apoi, cu Priscilla Gneto (Franţa) şi Mareen Kraaeh (Germania), iar Violeta Dumitru a trecut de Reka Pupp (Ungaria) şi a ieşit în turul al doilea fiind învinsă de Julia Figueroa (Spania). 

Leave a Reply

Your email address will not be published.