CSM Ploieşti a renunţat la Ivan Telepnev şi Khaled Abu Hassan

Din această săptămână, conducerea tehnică a echipei de handbal masculin a clubului nostru, formată din Ion Nicolae (director tehnic) şi Dragoş Dobrescu (antrenor principal), nu se mai bazează pe serviciile jucătorilor Ivan Telepnev şi Khaled Abu Hassan. Contractele celor doi sportivi au fost reziliate de conducerea clubului, unul dintre motive fiind şi acela că aportul lor în cele 11 etape de campionat scurse până în prezent nu a fost cel aşteptat.

„Din păcate, cei doi jucători nu s-au adaptat aşa cum ne doream şi am ajuns la concluzia că e mai bine să ne despărţim. Au fost anumite aşteptări din partea lor, dar acestea nu au fost confirmate şi în evoluţiile din teren”, a spus directorul tehnic Ion Nicolae.

Beloruso-macedoneanul Ivan Telepnev (32 ani), venit din Polonia, de la Slask Wroclaw, evoluează ca inter stânga, a apărut în zece din cele 11 meciuri din acest sezon şi a înscris 13 goluri. Iordanianul Khaled Abu Hassan (26 ani), venit după un sezon în Turcia, la Rainbow Kayseri, este inter dreapta, a prins şapte jocuri în tricoul CSM-ului şi a înscris 12 goluri.

Altfel, handbaliştii de la CSM Ploieşti au avut o scurtă pauză după meciul de la Târgu Jiu, iar mâine dimineaţă îşi vor relua antrenamentele la Sala „Olimpia”. Următoarea partidă de campionat este programată pe 15 noiembrie, la Ploieşti, cu HC Adrian Petrea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.