Dragoş Dobrescu: „Ne apropiem de locul opt!”

Dragoş Dobrescu, antrenor CSM Ploieşti: „În primul rând, vreau să fac un anunţ! Din păcate pentru Budescu, acum trebuie să vină la fiecare meci pentru a da lovitura de începere. Băieţii au muncit mult pentru această victorie şi trebuie să continue în această notă pentru a avea o iarnă lipsită de griji. E adevărat, ne apropiem de locul opt, dar mai este mult până la finalul campionatului. M-aş bucura enorm să prindem play-off-ul, dar pentru asta avem nevoie ca seria victoriilor să meargă mai departe”.

Emilian Turcu, coordonator CSM Ploieşti: „Este bine că am câştigat, traversăm o perioadă bună şi sperăm să nu ne oprim aici. Creştem de la meci la meci, am căpătat şi mai multă încredere, iar acest lucru se vede în evoluţia noastră. După meciul de la Tg. Jiu, pe care o să-l tratăm foarte serios, urmează o pauză competiţională în care vom munci pentru a încheia turul în forţă. Nu ne doream această pauză acum, întrucât eram pe o pantă ascedentă, dar acesta este programul şi nu avem ce face”.

Alin Şania, inter dreapta Dunărea Călăraşi: „Din păcate, nu reuşim să ieşim din criză. Totul decurge foarte bine la antrenamente, dar, în meciuri, nu putem pune în practică tot ceea ce exersăm aproape în fiecare zi. Am avut 20 de minute catastrofale, în care nu am reuşit să ne facem jocul nici în atac, dar nici în apărare şi, după pauză, a fost foarte greu să mai revenim în meci. Am câştigat repriza secundă şi, dacă ar fi să ne consolăm cu ceva, atunci putem spune că e bine că am pierdut la sub 10 goluri. Felicit echipa gazdă pentru victorie, cât despre noi, sperăm să întrerupem seria ghinioanelor etapa viitoare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.