Atacăm locul al 9-lea!

Cu trei victorii în ultimele patru partide, handbaliştii de la CSM Ploieşti au un moral bun înaintea dificilei confruntări de mâine, cu AHC Dunărea Călăraşi, formaţie care se află pe un trend descendent, câştigând un singur joc din ultimele şase disputate. Meciul programat mâine, începând cu ora 13.00, în Sala Sporturilor Olimpia, opune două vecine de clasament, băieţii noştri având şansa ca, în cazul unei victorii, să facă rocada cu adversarii lor şi să urce pe locul al 9-lea al ierarhiei.

„Suntem încrezători în forţele noastre şi vrem să facem un rezultat bun, mai ales că jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri. Întâlnim o echipă bună, experimentată, cu un antrenor valoros, dar cred că dacă ne vom face jocul vom reuşi să câştigăm. Vrem să urcăm pe locul al 9-lea şi să mergem cu moral bun la Târgu-Jiu, pentru a face un nou rezultat bun şi acolo, înaintea pauzei competiţionale ce va urma”, spune directorul sportiv al echipei noastre, Ion Nicolae. Pentru staff-ul tehnic al CSM-ului, sunt veşti bune înaintea meciului de mâine, cei doi jucători care nu au făcut deplasarea la Galaţi din motive medicale, Ivan Telepnev şi Victor Hoinaru, fiind acum apţi de joc.

Partida din Sala „Olimpia” va începe la ora 13.00, va fi arbitrată de experimentaţii Constantin Din şi Sorin Dinu (Bucureşti) şi îl va avea drept observator pe Ştefan Ciurea (Dolj).

Leave a Reply

Your email address will not be published.