CSM Ploieşti învinsă (şi) de intemperii la Boldeşti Grădiştea

Echipa de fotbal seniori a CSM Ploieşti a suferit, astăzi, primul eşec din mandatul lui Octavian Grigore, pierzând cu 3-0 (0-0) partida susţinută în deplasare, cu Progresul Boldeşti Grădiştea. Meciul a contat pentru etapa a 9-a a Seriei Este a Ligii B Prahova şi s-a disputat în condiţii meteo speciale, ploaia, frigul şi, în special, vântul puternic influenţând desfăşurarea ostilităţilor.

Tinerii jucători ai CSM-ului au avut vântul în spate în prima parte a jocului, dar nu au ştiut să profite şi au ratat cele câteva ocazii create. După pauză însă, evoluând împotriva vântului, nu au rezistat presiunii gazdelor şi au primit trei goluri, în minutele 49, 65 şi 72.

Octavian Grigore a folosit, în meciul de astăzi, următoarea formulă de echipă: G. Iordache – G. Condrea (60 Paraschiv), L. Georgescu, Petrea (21 Chirion), Stan – Cismaru, Bălăceanu, Dăncilă (55 Iancu), Moise – Ţînţaru – Petculescu (67 Popescu). Trebuie menţionat că prima schimbare făcută de tehnicianul nostru a fost cauzată de o accidentare, iar următoarele două au fost determinate şi de frigul pătrunzător, jucătorii înlocuiţi nemaiputând să continue partida.

În urma acestui rezultat, CSM Ploieşti se află pe poziţia a 5-a a clasamentului Seriei Est a Ligii B Prahova, iar în etapa viitoare va juca, sâmbătă, la Strejnic, cu CS I Brazi Negoieşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.