Junioarele I, pe primul loc în Seria B!

În weekend-ul care a trecut, a fost programată o nouă etapă în handbalul românesc şi la nivelul juniorilor, trei dintre cele patru echipe ale CSM Ploieşti care sunt implicate în acest moment în faza sezonului regulat având programate meciuri. Excepţie a făcut formaţia de junioare III, pregătită de Robert Comendant, care a stat în această rundă, întrucât Seria B, din care face parte, are în componenţă doar 9 echipe.

Junioarele I, antrenate de Daniel Gheorghe, au evoluat ieri, de la ora 12.30, în Sala Sporturilor Olimpia şi au câştigat clar, cu 36-18 (16-9), partida cu CSŞ Galaţi. Pentru CSM Ploieşti, au evoluat: Ioana Paraschiv, Gabriela Radu – Oana Toader (7 goluri), Isabela Dragnea (6), Anisa Şerban (5), Roberta Florea (5), Alina Dumitrache (5), Andra State (3), Bianca Ionescu (2), Bianca Marin (1), Laura Marinică (1), Larisa Ivanciu (1), Iulia Mihaiu şi Mihaela Năstase. Nu au intrat deloc Alexandra Mocanu şi Raluca Cristea. În urma acestei victorii, junioarele clubului nostru şi-au păstrat prima poziţie a clasamentului Seriei B, cu trei succese din tot atâtea posibile.

Tot în acest weekend, junioarele II ale clubului, pregătite de Daniel Gheorghe, au pierdut meciul de pe teren propriu, cu Chimia Râmnicu Vâlcea, contând pentru etapa a II-a a seriei D. În runda următoare, ele vor evolua, sâmbătă, în deplasare, la CS Dacia Mioveni 2012.

În fine, sâmbătă dimineaţă s-a dat startul şi în campionatul juniorilor III, iar formaţia pregătită de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan a debutat cu o victorie clară, 33-18 (17-5), obţinută în faţa celor de la CSŞ Ploieşti. Meciul a avut loc în Sala „Olimpia”, CSŞ Ploieşti fiind echipa gazdă. În etapa următoare, CSM Ploieşti va sta.

Iată o galerie foto de la meciul junioarelor I, CSM Ploieşti – CSŞ Galaţi:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.