Start lansat pentru junioare: 4 victorii în 4 meciuri!

Săptămâna trecută s-a dat startul şi în campionatele de handbal rezervate junioarelor I, II şi III, din acest sezon modificându-se sistemul competiţional şi renunţându-se la varianta cu turnee zonale, pentru a se juca, în prima fază, sistem campionat.

Cele trei echipe ale CSM Ploieşti au avut parte de un start perfect, adunând rapid patru victorii, în condiţiile în care echipa de junioare I a disputat, deja, primele două etape de campionat. Au fost trei victorii obţinute în faţa „vecinelor” de la HC Activ CSO Plopeni, runda de debut programând la toate nivelurile derbiul judeţean, plus un succes realizat de junioarele mari în deplasarea de la Bacău.

Junioarele I, pregătite de Daniel Gheorghe, s-au impus, joi, la Plopeni, cu 27-26 (14-14) şi duminică la CSŞ Bacău, scor 34-13 (17-10). În etapa următoare, ele vor juca duminică, pe teren propriu, cu CSŞ Galaţi.

Junioarele II, antrenate tot de Daniel Gheorghe, au câştigat, sâmbătă, mult mai clar derbiul cu Activ CSO Plopeni, scor 27-23 (15-11), iar sâmbătă vor evolua în deplasare, cu Chimia Râmnicu Vâlcea.

În fine, junioarele III, pregătite de Robert Comendant, s-au impus, ieri, la Plopeni, cu 31-24 (14-9), iar în etapa a II-a vor sta. Următorul meci va fi cel de pe teren propriu cu CSŞ Ploieşti, programat pe 27 septembrie.

Mai jos, aveţi o galerie foto de la meciul junioarelor II, de sâmbătă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.