Elevele lui Neven Hrupec, pregătite să (în)treacă Dunărea!

După debutul convingător din Sala Rapid, handbalistele de la CSM Ploieşti se pregătesc pentru două jocuri mult mai dificile în această săptămână, cu HC Dunărea Brăila, mâine după-amiază, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor Olimpia, şi cu HC Zalău, sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare.

Întâlnirea de mâine, cu Dunărea, nu se anunţă deloc uşoară, în condiţiile în care formaţia brăileană a confirmat în partidele de verificare şi în primul joc oficial, câştigat în faţa Craiovei, că rămâne una dintre grupările tari ale Ligii Naţionale. Îl are pe banca tehnică pe fostul tehnician de la HCM Baia Mare, Costică Buceschi, şi a primit întăriri de la fosta campioană, aducându-le pe Bianca Tiron şi Aneta Pîrvuţ Udriştoiu în schimbul Gabrielei Perianu. Antrenorul echipei noastre, Neven Hrupec, spune că „ne aşteaptă un meci dificil, în compania unei formaţii în formă, care a avut rezultate bune în meciurile amicale şi a început bine campionatul, câştigând în faţa Craiovei. Le-am văzut într-un meci amical din turneul de la Braşov, le-am urmărit şi la jocul cu Craiova şi cred eu că în urma analizei pe care am făcut-o vom fi pregătiţi să câştigăm această partidă. Am încredere în echipa mea că va face un joc bun şi se va impune”. Faţă de partida cu Rapid, tehnicianul se va putea baza şi pe portarul Elena Şerban, care a fost suspendată în prima rundă din cauza unui cartonaş roşu văzut în ultima rundă a sezonului trecut, la Zalău.

Meciul de mâine seară va fi arbitrat de Alexandru Blaş şi Marius Ghiorghişor (ambii din Bucureşti) şi îl va avea ca observator pe Gheorghe Bejinariu (Argeş). Accesul spectatorilor este liber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.