Băeiţii de la CSM Ploieşti, misiune dificilă pe terenul vicecampioanei

Debutul de sezon este unul aglomerat pentru handbaliştii de la CSM Ploieşti, care au programate trei partide oficiale în doar şapte zile. După eşecul suferit în prima rundă, în Sala „Olimpia”, în faţa Odorheiului, elevii lui Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu au parte, mâine, de o nouă confruntare dificilă, pe terenul vicecampioanei CSM Bucureşti. Contând pentru etapa a doua, meciul era programat joi, dar a fost devansat cu o zi la solicitarea echipei gazdă, acordul echipei noastre venind şi pentru a se câştiga o zi în pregătirea întâlnirii de duminică, de la Ploieşti, cu Steaua Bucureşti (Sala „Olimpia”, ora 11.30).

Despre partida de mâine, directorul tehnic Ion Nicolae spune că „e un joc dificil, pe terenul vicecampioanei, în care vom încerca să dăm tot ce putem la momentul acesta pentru a scoate un rezultat bun. Noi suntem într-un process de omogenizare şi e clar că adversarii pornesc cu prima şansă. Totuşi, nu trebuie exclusă surpriza, pentru că, dacă vom juca bine, într-un campionat echilibrat precum cel de anul acesta, vom putea obţine puncte acolo unde nu te aştepţi”. Staff-ul tehnic al echipei noastre nu se confruntă cu probleme noi de lot după jocul cu HC Odorhei, urmând ca, din lotul 18 sportivi pe care îl are la dispoziţie în acest moment, să-i aleagă pe cei 16 jucători ce vor fi înscrişi în raportul oficial.

Programată în Sala Rapid, de la ora 18.00, confruntarea de mâine va fi arbitrată de Iulian Cristea şi Sebastian Hagiu (Iaşi/Vaslui), iar observator va fi Petre Enache (Braşov).

Leave a Reply

Your email address will not be published.