Cu Preda titulară, victorie pentru „tricolore” la Gwangju!

Echipa universitară a României, în componenţa căreia se regăsesc şi jucătoarele clubului nostru, Elena Şerban şi Cătălina Preda, a reuşit, astăzi, să obţină prima victorie la Gwangju: 28-22 (11-8) cu Ucraina. Ieri, fetele pregătite de Nicoleta Alexandrescu şi Carmen Amariei înregistraseră o nouă remiză, 32-32 (18-14) cu Japonia, rezultat în urma căruia au pierdut orice şansă de a lupta pentru medalii în Coreea de Sud.

În partida cu Japonia, Elena Şerban nu a evoluat deloc, principiul rotaţiei folosit de staff-ul tehnic aducându-le pe teren pe Enache şi Măzăreanu, iar Cătălina Preda a prins 16 minute, timp în care a şi înscris primul său gol sub tricolor.

Astăzi, în meciul cu Ucraina, Şerban a intrat doar două minute, fiind ţinută pe margine şi de evoluţia foarte bună a Cristinei Enache (14/36 intervenţii, procentaj 39%), iar Preda a fost titulară şi a evoluat timp de 25 de minute, fără a marca, de această dată.

România dispută duminică dimineaţă, tot de la ora 8.00, ultimul meci din Grupa A, cu liderul Coreea de Sud, pentru ca, luni, să joace, în funcţie de ultimele rezultate înregistrate, fie pentru locurile 5-6, fie pentru poziţiile 7-8.

Leave a Reply

Your email address will not be published.