Elena Şerban şi Cătălina Preda, doar un egal în primele două meciuri de la Gwangju

Echipa naţională universitară a României, din care fac parte şi jucătoarele de la CSM Ploieşti, Elena Şerban şi Cătălina Preda, a susţinut, la Gwangju, primele două meciuri din Grupa A a turneului de handbal din cadrul universiadei din Coreea de Sud.

Handbalistele pregătite de Nicoleta Alexandrescu şi Carmen Amariei nu au reuşit să câştige vreuna dintre cele două partide, pierzând, la debut, cu 27-25 (12-12), confruntarea cu Serbia, pentru ca, în această dimineaţă, să încheie nedecis, 25-25 (13-14), disputa cu Muntenegru. În ambele meciuri, România a condus până aproape de final, dar a cedat cu Serbia după ce a avut 25-24 în minutul 56, iar astăzi a fost egalată după ce a avut 25-23 în minutul 58!

În ambele partide, Elena Şerban a fost titulară în poarta României şi a avut evoluţii bune, adunând 10 intervenţii (din 31, procentaj 32%, în 52 de minute jucate) cu Serbia şi 14 (din 38, procentaj 37%, în 59 de minute jucate) cu Muntenegru. Cătălina Preda a evoluat doar în meciul de astăzi, timp de 7 minute.

Următorul joc al României este programat joi dimineaţă, la ora 8.00 (ora României), cu Japonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.