Trei nume noi la reunirea echipei de handbal masculin

Echipa de handbal masculin a clubului nostru şi-a reluat, astăzi, antrenamentele în perspectiva participării în Liga Naţională, la prima şedinţă de pregătire, programată în cursul dimineţii pe unul dintre terenurile bazei „Kiru Sport”, fiind prezenţi 12 sportivi: portarii Marian Dumitru, Daniel Rotaru şi Răzvan Szopka şi jucătorii de câmp Claudiu Subţirică, Bogdan Botezatu, Victor Hoinaru, Narcis Zamfir, Emilian Turcu, George Stăncioiu, Ivan Telepnev, Marius Mihoci şi Andrei Hodorogea.

Noutăţile primului antrenament sunt portarul Szopka, venit de la Potaissa Turda, interul stânga cu dublă cetăţenie, macedoneană şi bielorusă, Ivan Telepnev, de la Slask Wroclaw şi extrema dreaptă Claudiu Subţirică, revenit de la HCM Constanţa. Ceilalţi jucători transferaţi în această vară vor sosi în zilele următoare, gemenii Alexandru şi Răzvan Farcaş fiind aşteptaţi miercuri, iar Cosmin Capotă, care s-a însurat în weekend, şi sârbul Milan Rasic, care a anunţat că are ceva probleme familiale de rezolvat, urmând să se alăture lotului lunea viitoare. La reunire n-au fost prezenţi nici Alexandru Tărîţă (cu un deces în familie) şi Alexandru Budui (examen la facultate), însă amândoi vor participa în cursul după-amiezii la cel de-al doilea antrenament al zilei. Şedinţa de pregătire a fost urmărită de pe margine şi de extrema Bogdan Năstase, care se află în perioada de refacere şi recuperare după operaţia suferită recent la genunchiul stâng. Dintre cei prezenţi astăzi la reunire, Andrei Hodorogea va fi împrumutat foarte probabil la ACS Teleorman Alexandria. Tot sub formă de împrumut va pleca şi Sorin Cârstea, care este aşteptat pentru a anunţa ce oferte are în acest moment.

Handbaliştii se vor pregăti în Ploieşti până pe data de 26 iulie, când se va pleca în cantonament la Cheile Grădiştei, revenirea fiind programată pe 5 august. Prima etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin este programată pe 23 august, CSM Ploieşti urmând să joace în Sala „Olimpia” cu HC Odorhei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.