Ramona Maier şi Nicoleta Tudor vin la CSM Ploieşti!

Echipa de handbal feminin a clubului nostru şi-a asigurat semnăturile a două jucătoare importante din Liga Naţională de handbal feminin: Ramona Maier (HC Dunărea Brăila) şi Nicoleta Tudor (Corona Braşov). Maier a semnat astăzi, iar Tudor încă de vineri câte un contract valabil pentru următoarele două sezoane, ele urmând să acopere posturi deficitare în acest moment, cel de extremă (Ramona Maier joacă atât extremă dreaptă, cât şi extremă stângă), respectiv de inter dreapta.

Ramona Maier (născută pe 14 iulie 1979, 1.70 m, 63 kg) nu are nevoie de prea multe prezentări, ea fiind vicecampioană mondială cu naţionala României în 2005, în Rusia, şi multiplă campioană naţională cu Oltchim Râmnicu Vâlcea. Originară din Zalău, ea şi-a început cariera la Handbal Club din localitate, unde a evoluat din 1998 până în 2006, după care a petrecut şapte ani la Oltchim Râmnicu Vâlcea şi, din 2013, a jucat pentru HC Dunărea Brăila.

Nicoleta Tudor (născută pe 26.11.1988, 1.83 m, 73 kg) este născută la Galaţi, unde a şi evoluat, la începutul carierei, pentru Oţelul, după care a făcut pasul spre Corona Braşov, unde a jucat constant şi a ajuns să fie convocată şi la lotul naţional al României, în mandatul lui Gheorghe Tadici.

Lotul echipei de handbal feminin a CSM Ploieşti se va reuni luni, 6 iulie, până atunci conducerea clubului urmând să stabilească şi componenţa staff-ului tehnic pentru noul sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.