Capotă şi gemenii Farcaş, primele transferuri la CSM Ploieşti

În timp ce sportivii sunt în vacanţă, conducerea clubului caută soluţii pentru a întări lotul cu care CSM Ploieşti a promovat în Liga Naţională de handbal masculin, negocierile purtându-se zilnic cu diverşi jucători, atât români, cât şi străini.

Primele mutări au fost făcute deja, fraţii gemeni Alexandru şi Răzvan Farcaş, de la CSM Oradea, şi Cosmin Capotă, de la CSM Bucureşti, semnând contracte cu clubul nostru valabile pentru sezonul următor, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Alexandru şi Răzvan Farcaş vor împlini curând, pe 25 iunie, 25 de ani, evoluează pe posturile de extremă stângă, respectiv centru, şi au fost antrenaţi de Dragoş Dobrescu la lotul naţional de tineret, făcând parte din aceeaşi generaţie cu Alexandru Tărîţă, un alt handbalist sosit la Ploieşti în iarnă, de la Ştiinţa Bacău. De altfel, cei doi sunt originari chiar din Bacău, iar înainte de a ajunge la CSM Oradea, cu care au încheiat ultimul sezon pe locul al treilea, fără a participa la barajul de promovare din cauza refuzului clubului lor, au mai evoluat pentru Rom Cri Braşov. Cosmin Capotă a evoluat în sezonul trecut în Liga Naţională, pentru vicecampioana CSM Bucureşti, joacă la linia de 9 metri şi a împlinit tot 25 de ani pe 13 mai.

Altfel, directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu au stabilit ca reunirea lotului să aibă loc pe data de 6 iulie, planul de pregătire prevăzând şi un stagiu centralizat, probabil la Cheile Grădiştei, în perioada 20-30 iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.