Gimnastele de la CSM Ploieşti, 9 medalii la Cupa CSM Arad!

Cinci gimnaste de la CSM Ploieşti, însoţite de antrenorul coordonator Liliana Băescu şi antrenorul principal Simona Puiu, au participat, vineri şi sâmbătă, la Cupa CSM Arad, competiţie la care au luat parte 80 de sportive reprezentând opt cluburi din ţară. Bilanţul fetelor noastre a fost unul foarte bun, cele nouă medalii cucerite, plus evoluţiile promiţătoare ale sportivelor de la categoria „copii” având darul să mulţumească staff-ul tehnic al CSM-ului.

Iată care au fost performanţele ploieştencelor: Denisa Stoian (prejunioare) – 3 medalii de aur la coardă, minge şi cerc; Miruna Ciocîrlan (prejunioare) – două medalii de argint, la cerc şi coardă, şi una de bronz, la minge; Sabina Enache (copii) – două medalii de argint, la coardă şi fără obiect, şi una de bronz, la cerc; Valentina Nuţă (copii) – trei clasări între primele opt, la coardă, cerc şi fără obiect; Gabriela Constantin (copii) – două clasări între primele opt, la coardă şi fără obiect.

Pentru sportivele de la categoria „copii”, concursul de la Arad a reprezentat şi o bună verificare în perspectiva Campionatelor Naţionale de Gimnastică Ritmică pentru Copii, ce vor avea loc la Ploieşti, în perioada 5-7 iulie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.