O formalitate şi băieţii de la CSM Ploieşti se întorc în Liga Naţională!

Calendarul competiţional a făcut ca meciul care va consfinţi, din punct de vedere matematic, promovarea băieţilor de la CSM Ploieşti în Liga Naţională să fie cel mai uşor al sezonului, în Sala „Olimpia” urmând să vină, mâine, în cadrul rundei a 28-a, ultima clasată, CSU Târgovişte. O grupare care are doar două victorii în acest sezon, una la „masa verde” cu Ştiinţa Bacău II, echipă retrasă din campionat, şi alta cu penultima clasată, Vicov Bucovina, nu poate pune probleme celei mai bune formaţii din Seria A, singura necunoscută legată de meciul de mâine fiind diferenţa de scor de la final.

Chiar şi în aceste condiţii, directorul tehnic Ion Nicolae spune că „vom trata meciul serios, pentru că vrem să câştigăm fără emoţii şi de această dată. Probabil vor juca mai mult cei care nu au evoluat foarte mult de-a lungul sezonului, adversarul permiţându-ne, cred eu, să rulăm tot lotul de jucători”. Nu va evolua deloc conducătorul de joc Andrei Macovei, învoit pentru a pleca acasă, la Timişoara, să-şi rezolve o problemă personală, şi nici Alexandru Budui, care a fost eliminat direct în ultimul minut al partidei de la Galaţi, după ce a executat un „7 metri” direct în capul portarului advers. Fără Budui, Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu au la dispoziţie doar doi jucători sub limita de vârstă impusă de regulament, fiind obligaţi să-l folosească timp de 60 de minute pe Andrei Hodorogea, în condiţiile în care Bogdan Năstase s-a accidentat la genunchi în jocul cu Danubius şi nu poate evolua.

Partida dintre CSM Ploieşti şi CSU Târgovişte va avea loc mâine, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor Olimpia şi va fi arbitrată de bucureştenii Borugă şi Mara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.