Victoria, singura opţiune în Capitală!

După turneul din Republica Moldova, handbaliştii de la CSM Ploieşti se întorc, mâine, la competiţia internă, urmând să joace, de la ora 12.00, pe terenul echipei satelit a celor de la CSM Bucureşti. Un meci uşor pe hârtie, tinerii jucători bucureşteni punând rareori probleme formaţiilor din fruntea clasamentului, dar pe care handbaliştii noştri sunt conştienţi că trebuie să-l abordeze serios din primul minut, pentru a nu risca vreo surpriză neplăcută. Mai ales că, având două meciuri mai puţin, CSM Ploieşti a fost depăşită în clasamentul Seriei A a Diviziei A de HC Argeş şi CSU Galaţi.

Directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu se confruntă doar cu accidentarea lui Sorin Cârstea, suferită la Chişinău – o entorsă la glezna dreaptă din cauza căreia va lipsi circa două săptămâni -, dar pot conta pe serviciile lui Gheorghe Roman, care a revenit la antrenamente după problemele pe care le-a avut la genunchi şi ar putea prinde câteva minute în disputa de mâine.

Partida ce contează pentru etapa a XXV-a a Diviziei A se dispută de la ora 12.00 şi va fi arbitrată de dâmboviţenii Eugen Cârstoaia şi Dumitru Cristea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.