Trei puncte obligatorii la Târgu Mureş!

După pauza oferită de Trofeul „Carpaţi”, handbalistele pregătite de Goran Kurtes, Daniel Gheorghe şi Jovan Novakovic se întorc la competiţia internă, urmând să deschidă, mâine, etapa a XXIV-a a Ligii Naţionale, cu ocazia meciului de la Târgu Mureş, cu SC Mureşul. O partidă în care fetele noastre pornesc mari favorite, gazdele ocupând ultima poziţie a clasamentului şi neavând niciun punct în 23 de jocuri, dar pe care tehnicianul Goran Kurtes o consideră mult mai periculoasă decât pare. „Trebuie să jucăm serios încă de la început şi să nu le dăm nicio şansă să se agaţe de noi. Vreau concentrare şi atenţie pe toată durata meciului, pentru că, altfel, riscăm să avem parte de vreo surpriză neplăcută. Nu trebuie să ne uităm la clasament, pentru că aşa s-a întâmplat şi în tur şi am câştigat foarte greu, la un singur gol. Avem nevoie de un succes uşor, care să ne dea încredere înaintea partidelor de la Deva şi de pe teren propriu cu Neptun Constanţa”, spune antrenorul principal al CSM-ului. Cu o victorie mâine, echipa noastră are şanse mari să revină pe locul al 8-lea al clasamentului, în condiţiile în care HCM Râmnicu Vâlcea joacă în această etapă la CSM Bucureşti.

Tehnicianul va conta pe un lot de 15 jucătoare, acelaşi ca la ultima partidă de pe teren propriu, cu SCM Craiova. Echipa s-a antrenat astăzi în Sala „Olimpia”, apoi a făcut deplasarea spre Târgu Mureş, acolo unde, mâine dimineaţă, are programată o şedinţă de pregătire în sala care va găzdui meciul. SC Mureşul nu mai este pregătită de fostul antrenor al CSM-ului, Gheorghe Covaciu, acesta despărţindu-se de ultima clasată din Liga Naţională în urmă cu trei săptămâni.

Partida este programată de la ora 18.00, va fi arbitrată de o brigadă formată din Tiberiu Dobre şi Mihai Potârniche (Bucureşti/Buzău) şi îl va avea ca observator pe Ion Râpă (Timişoara).

Leave a Reply

Your email address will not be published.