13 jucătoare pentru o etapă cu noroc

Handbalistele pregătite de Goran Kurtes, Daniel Gheorghe şi Jovan Novakovic joacă mâine la Cluj-Napoca în compania formaţiei pregătite de Carmen Amariei din acest retur, „U”-Alexandrion, şi au un singur obiectiv: victoria. Ar fi un pas important pentru calificarea în play-off cu doar patru etape înaintea finalului sezonului regulat şi o lovitură dată unei formaţii care a urcat în clasament în 2015 şi probabil că îşi leagă oarece speranţe de play-off în cazul în care se impun mâine.

Din păcate, Goran Kurtes se confruntă cu cea mai mare criză de efectiv de la venirea la Ploieşti, doar 13 jucătoare făcând astăzi deplasarea la Cluj-Napoca în condiţiile în care Ramona Ştefan, Mirela Roman şi Cătălina Preda au fost lăsate acasă din cauza unor probleme medicale. Ramona Ştefan nu este la capacitate maximă după accidentarea suferită în meciul de la Roman la umărul drept, Mirela Roman a acuzat, şi ea, probleme la umăr înaintea jocului de pe teren propriu cu Unirea Slobozia, iar Cătălina Preda a acuzat o răceală puternică şi n-a fost inclusă în lot.

Chiar şi în aceste condiţii, tehnicianul echipei noastre spune că „mergem să câştigăm, pentru a ne asigura un final de sezon regulat ceva mai liniştit. Ştiu că întâlnim o echipă tânără, capabilă de tot felul de surprize, dovadă că a pierdut acasă cu Slobozia apoi a câştigat la Craiova, aşa că va trebui să tratăm partida cu maximă atenţie şi seriozitate. Sper că experienţa superioară şi valoarea fetelor vor face diferenţa în acest joc”.

Meciul se joacă mâine, de la ora 15.00, în Sala „Horia Demian”, noua sală din Cluj fiind ocupată cu un concert în acest weekend. Întâlnirea va fi arbitrată de Cristina Năstase (Bucureşti) şi Simona Stancu (Buzău), iar observator va fi Zamfir Mesaros (Maramureş).

Leave a Reply

Your email address will not be published.