Thea Stănilescu, bronz la Cupa „Braşov”!

Micuţii înotători de la CSM Ploieşti au participat, sâmbătă şi duminică, la cea de-a doua ediţie a Cupei „Braşov”, găzduită de Bazinul Olimpic din oraşul de sub Tâmpa. Au luat parte aproape 500 de sportivi cu vârste între 8 şi 12 ani de la 43 de cluburi din ţară şi Republica Moldova (3), printre care s-au numărat şi 11 înotători ai clubului nostru, pregătiţi de Tamara Costache şi Carmen Herea.

Dintre sportivii de la CSM Ploieşti, cele mai bune performanţe le-a reuşit Thea Stănilescu (foto, pe podium), care a obţinut medalie de bronz la 100 metri spate şi alte trei locuri 4 la 100 metri bras, 200 metri mixt şi 200 metri liber.

La rândul ei, Ana Boştiog a obţinut două locuri 8, la 100 metri fluture şi 100 metri spate, în timp ce Andrei Dumitraşcu şi Aida Stancu au avut, şi ei, evoluţii promiţătoare, cu atât mai mult cu cât vorbim despre sportivi care vin după doar şase luni de antrenamente şi s-au aflat la primul concurs de o asemenea anvergură, participarea fiind aproape de cea de la campionatele naţionale ale României.

Următoarea competiţie la care înotătorii de la CSM Ploieşti vor lua parte va fi cea de-a 4-a ediţie a Cupei „Tamara Costache”, ce se va organiza la începutul lunii aprilie, în Bazinul „Vega”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.