Replică onorabilă oferită campioanei HCM Constanţa

Aflaţi în cantonament la Cheile Grădiştei, unde sunt găzduiţi de Hotelul „Sport”, handbaliştii de la CSM Ploieşti au susţinut, ieri şi astăzi, primele două meciuri-test din 2015, cel dintâi, programat ieri, fiind mai degrabă un antrenament în condiţii de joc, adversari fiind componenţii lotului naţional de cadeţi al României. De altfel, în această partidă nici nu s-a ţinut scorul, diferenţa de vârstă şi potenţial dintre cele două formaţii fiind evidentă şi apreciată, la final, de cei prezenţi la circa 15 goluri în favoarea ploieştenilor.

În această seară, în schimb, de la ora 18.00, tot în sala din localitate, elevii cuplului Ion Nicolae – Dragoş Dobrescu au dat piept cu campioana en-titre a României, HCM Constanţa, care mâine îşi încheie stagiul de la Cheile Grădiştei şi a ales să o facă printr-un test în compania CSM-ului. Aşa cum era de aşteptat, adversarii s-au impus la scor, 38-26, după două reprize încheiate identic, 19-13 pentru HCM, însă tehnicienii ploieşteni s-au declarat mulţumiţi de replica oferită de băieţi. „Dacă ţinem cont de diferenţa de valoare, dar şi de cea de pregătire dintre cele două echipe, ei fiind aproape de nivelul de competiţie oficială, iar noi doar la început, cu antrenamente doar prin zăpadă şi mai puţin cu mingea, pot spune că am făcut un joc foarte bun. Timp de vreo 20 de minute scorul a fost egal, fiind mult momente în joc în care nu s-a văzut diferenţa de nivel dintre noi şi ei”, a declarat directorul tehnic Ion Nicolae.

Pentru CSM Ploieşti au evoluat toţi cei 17 handbalişti aflaţi în cantonament, dar cifre impresionante au avut Emilian Turcu (foto), jucător care a înscris nu mai puţin de 12 goluri, şi ultimul sosit, Alexandru Tărâţă, care a marcat de 6 ori.

Pentru jucătorii CSM-ului stagiul continuă cu antrenamente solicitante, următorul meci amical fiind programat luni după-amiază, tot în sala de la Cheile Grădiştei, în compania ocupantei locului al 8-lea în Seria B a Diviziei A, HC Rom Cri Braşov. Revenirea acasă se va produce miercuri după-amiază.

Leave a Reply

Your email address will not be published.