Transfer important pentru CSM Ploieşti: Alexandru Tărâţă, de la Ştiinţa Bacău!

Echipa de handbal masculin a clubului nostru a reuşit primul transfer al iernii, aducându-l de la ocupanta locului al 7-lea din Liga Naţională, Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, pe Alexandru Tărâţă. Fost internaţional de juniori şi tineret, Tărâţă evoluează pe postul de extremă dreaptă şi are câţiva ani de experienţă în primul eşalon, în tricoul grupării moldovene.

Produs al clubului Ştiinţa Bacău, Tărâţă va împlini curând, pe 19 ianuarie, 25 de ani, şi vine după un tur de campionat încheiat spectaculos la formaţia pregătită de Mateo Garralda, el fiind eroul ultimei partide disputate de moldoveni pe teren propriu, cu CSM Bucureşti, la începutul lunii decembrie a anului trecut. Atunci, noul jucător al CSM-ului a înscris opt goluri în victoria cu 27-25 obţinută de Ştiinţa în faţa grupării din capitală.

Alexandru Mihai Tărâţă vine să completeze un post, cel de extremă dreaptă, pe care tehnicienii ploieşteni Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu au improvizat puţin după plecarea lui Claudiu Subţirică la HCM Constanţa, folosindu-i pe Alexandru Budui şi, la nevoie, pe Bogdan Botezatu. Noul jucător al CSM-ului s-a pregătit în ultima săptămână alături de noii lui colegi, iar mâine va urca împreună cu aceştia la Cheile Grădiştei, pentru cantonamentul montan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.