Campionatul se reia la Braşov: mâine, Corona – CSM Ploieşti!

După o vacanţă scurtă, un cantonament în Slovenia şi o pregătire ce a inclus şi două teste cu SCM Craiova, handbalistele pregătite de Goran Kurtes se întorc, mâine, la competiţia internă, prima etapă a returului ducându-le la Braşov, pentru jocul cu Corona. Un meci dificil, în faţa formaţiei care a constituit scheletul echipei naţionale a României la recentul Campionat European din Ungaria şi Croaţia, furnizându-i şapte jucătoare, dar privit cu încredere de antrenorul nostru, care spune: „Nu avem nimic de pierdut din acest joc. Ele sunt favorite, au prima şansă, iar noi trebuie să jucăm un handbal bun şi să încercăm să obţinem un rezultat favorabil, ceea ce ar fi ca un bonus pentru noi. Dacă ţinem cont că Braşovul a avut şapte jucătoare la echipa naţională a României, nu are rost să mai discutăm despre valoarea adversarului. Au echipă bună şi lot la fel, cu soluţii pe toate posturile, asta e clar. La fel de clar este însă că nu suntem din start învinşi. Ne vom juca şansa şi sperăm să producem surpriza”.

Din păcate, Goran Kurtes se confruntă cu ceva probleme înaintea partidei de mâine, trei dintre elevele sale, două de la linia de „9 metri” – Alla Sheiko şi Mirela Roman – şi extrema dreaptă Adriana Vasilescu nereuşind să se antreneze la capacitate maximă în ultima săptămână din cauza unor accidentări.

După un antrenament programat în această dimineaţă la Ploieşti, fetele vor face deplasarea la Braşov, mâine dimineaţă, de la ora 10.30, având rezervată o poziţie de o oră şi în sala care va găzdui partida cu Corona. Meciul va avea loc cu începere de la ora 18.00, va fi arbitrat de bucureştenii Theodor Şerbu şi Andrei Vasilescu, iar ca observator a fost delegat băcăuanul Radu Vlăduţ. În tur, braşovencele s-au impus în Sala „Olimpia” cu 29-21, după ce au fost conduse la pauză cu 13-12.

În altă ordine de idei, CSM Ploieşti va aborda returul având un nou căpitan de echipă, Marilena Ana Gherman fiind votată pe colege să o înlocuiască pe Iryna Shutska.

Leave a Reply

Your email address will not be published.