CSM 1 Ploieşti a câştigat Memorialul „Ciprian Vidroiu”

În weekend, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti a organizat cea de-a treia ediţie a Memorialului „Ciprian Vidroiu”, competiţie desfăşurată la nivel de junioare III în acest an. Întrecerea a avut la start patru formaţii – două echipe ale CSM-ului, pe CSŞ Tulcea şi HC Oneşti – şi a fost câştigată de prima formaţie a clubului nostru, pregătită de Robert Comendant.

CSM 1 Ploieşti s-a impus fără probleme în toate cele trei confruntări ale competiţiei şi a fost urmată în clasament de CSŞ Tulcea, care a avut două victorii, HC Oneşti şi CSM Ploieşti 2. Toate cele patru echipe au primit cupe şi diplome din partea organizatorilor, iar familia regretatului Ciprian Vidroiu a premiat şi cel mai bun portar al competiţiei, pe ploieşteanca Laura Grigore. Sâmbătă seară, a avut loc şi un meci demonstrativ al foştilor componenţi ai generaţiei „1978-1979” a Grupului Şcolar „1 Mai” Ploieşti, sub… stricta supraveghere a antrenorului de atunci al echipei, prof. Mircea Anton.

Iată care au fost rezultatele consemnate în cadrul turneului:

CSM 1 Ploieşti – CSM 2 Ploieşti 25-18

CSM 2 Ploieşti – CSŞ Tulcea 25-35

CSŞ Tulcea – HC Oneşti 21-18

CSM 1 Ploieşti – HC Oneşti 31-22

CSM 1 Ploieşti – CSŞ Tulcea 26-20

CSM 2 Ploieşti – HC Oneşti 25-26

Ciprian Vidroiu a fost portar în cadrul echipei de handbal a Grupului Şcolar „1 Mai” Ploieşti şi a decedat la vârsta de doar 17 ani, din cauza unor probleme medicale, înaintea unui meci pe care echipa îl susţinea la Brăila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.