Iryna Shutska merge la Campionatul European din Ungaria şi Croaţia!

Chiar dacă portarul Elena Şerban nu a intrat, până la urmă, în vederile selecţionerului României, Gheorghe Tadici, pentru Campionatul European ce va avea loc în perioada 7-21 decembrie în Ungaria şi Croaţia, CSM Ploieşti va avea, totuşi, o reprezentantă la competiţia continentală. Este vorba despre pivotul Iryna Shutska, pentru care a sosit, în cursul acestei dimineţi, convocarea din partea naţionalei Ucrainei, pentru intervalul 23 noiembrie – 21 decembrie, în calcul intrând cantonamentul de pregătire dinaintea turneului şi participarea la „euro”.

Interesant este că „naţionala” Ucrainei face parte din aceeaşi grupă cu cea a României, B, alături de Norvegia şi Danemarca, şi, prin urmare, „căpitanul” formaţiei noastre va da piept cu tricolorele pe 11 decembrie, la Debrecen.

Iryna Shutska a evoluat în toate cele 13 partide susţinute de CSM Ploieşti în turul campionatului, înscriind 35 de goluri. Ea va rata reluarea pregătirilor în perspectiva returului, programată pe 27 noiembrie, urmând să revină la echipa de club după încheierea aventurii naţionalei Ucrainei la Campionatul European.

Leave a Reply

Your email address will not be published.