Duel tranşat până la pauză

Handbaliştii de la CSM Ploieşti şi-au continuat seria victoriilor din acest debut de sezon, impunându-se, astăzi, la scor, 27-18 (16-9), pe terenul uneia dintre formaţiile din prima parte a clasamentului Seriei A a Diviziei A, HC Buzău. Partida a fost controlată de la un capăt la altul de handbaliştii pregătiţi de cuplul Ion Nicolae – Dragoş Dobrescu, , care s-au desprins încă din debut la 2-3 goluri şi, în special graţie unei defensive foarte bune, au intrat la pauză cu un avantaj clar, 16-9. „Cred că a fost cel mai bun meci făcut de băieţi în acest sezon, în faţa unei echipe care va pune multe probleme altor formaţii din serie. Jocul din apărare a făcut diferenţa, determinarea cu care s-a jucat oferind multe baloane ofensivei”, spune directorul tehnic Ion Nicolae.

Tehnicienii ploieşteni au folosit un „7” de start format din D. Rotaru – Al. Budui (5 goluri), Zamfir (2), Turcu (5),  Hoinaru (4), Gh. Roman (3), Mihoci (2), apelând, pe parcurs, şi la M. Dumitru – Sava (1), Cârstea, Stăncioiu (2), Pâslaru (2), Botezatu (1), Năstase, Hodorogea.

Pentru formaţiile din Divizia A urmează o pauză competiţională de trei săptămâni, provocată de o acţiune a lotului naţional de tineret, la care participă mai mulţi sportivi din eşalonul secund, următoarea etapă fiind programată sâmbătă, 8 noiembrie. Pentru jucătorii de la CSM Ploieşti, pauza este chiar mai lungă, pentru că în runda a 9-a vor sta, aşa că următorul meci oficial, cel mai greu, se pare, din acest sezon, este cel de pe 15 noiembrie, de la Iaşi, cu ocupanta primei poziţii a clasamentului, Politehnica. Echipa se va antrena în ritm normal la Ploieşti, urmând să susţină şi câteva meciuri de verificare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.