Dorian Sava, transferat înaintea partidei cu Cimentul Bicaz

După o etapă de pauză, în urma căreia a coborât un loc în clasament la golaveraj, echipa de handbal masculin a clubului are parte de o săptămână cu două meciuri. Primul, mai uşor, mâine după-amiază, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania Cimentului Bicaz, iar cel de-al doilea, mai dificil, sâmbătă, la Buzău.

În perspectiva confruntării de mâine, staff-ul tehnic format din directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu au două modificări în lot faţă de primele etape ale sezonului: Claudiu Subţirică a plecat, de la finalul săptămânii trecute, la HCM Constanţa, iar Dorian Adrian Sava, un pivot în vârstă de 24 de ani, care a evoluat în sezonul trecut în Liga Naţională, pentru CSM Bucureşti, a fost legitimat şi probabil va prinde câteva minute pe parchet.

Legat de meci, Dragoş Dobrescu spune că „în mod normal, nu se pune problema decât de scor, dar pentru mine cel mai important este să văd că băieţii au atitudine, chiar dacă întâlnesc un adversar inferior valoric. Vreau să-i văd motivaţi şi să facem un bun antrenament în perspectiva jocului de sâmbătă, de la Buzău, care va fi mult mai dificil”.

După cinci etape, CSM Cimentul Bicaz ocupă locul al 12-lea în clasamentul Seriei A a Diviziei A, cu o singură remiză şi patru înfrângeri, în timp ce ploieştenii sunt pe ultima treaptă a podiumului, cu patru victorii din tot atâtea partide. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Braşov, alcătuită din Cristian Mihai şi Ovidiu Petre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.