Joc „în familie”, în loc de amical

În lipsa unui adversar pentru un joc-test, noul antrenor al fetelor de la CSM Ploieşti, Goran Kurtes, a programat, în această dimineaţă, un meci „în familie” în Sala Sporturilor Olimpia, împărţind lotul, îmbunătăţit cu cinci junioare, în două formaţii: „albastre” şi „verzi”. S-a jucat cu ambiţie, au fost nemulţumiri vizavi de arbitrajul „secundului” Daniel Gheorghe, care a aplicat „la sânge” regulamentul şi, chiar dacă nu contează scorul în astfel de confruntări, finalul le-a găsit pe jucătoare întrebând continuu pe margine care este diferenţa, niciuna  dintre echipe nedorind să piardă. Antrenorul Goran Kurtes a urmărit atent evoluţia jucătoarelor şi chiar a intervenit în câteva rânduri, în momente în care meciul era întrerupt, pentru a corecta erorile sesizate, la final declarându-se mulţumit de antrenamentul realizat.

Cu menţiunea că Marinela Ana Gherman şi Andreea Dincu au rămas pe margine din cauza unor probleme medicale, iar Mirela Roman a fost învoită pentru un eveniment din familie programat de mai mult timp, iată cum arată „caseta” partidei de astăzi:

„Albastre” – „Verzi” 32-31 (18-20)

„Albastre”: G. Cristescu (31 Ifrim) – Ad. Vasilescu (5 goluri), C. Preda (3), O. Ionescu (7, 1 din „7 metri”), I. Dinu (3), Vlaskalic (10, 4 din „7 metri”), R. Ştefan (3). Au mai jucat: A. Şerban (1) şi I. Mihaiu.

„Verzi”: Ifrim (31 G. Cristescu) – B. Ionescu (1), Anghelina (7), Sheiko (9, 2 din „7 metri”), Shutska (7, 1 din „7 metri”), Balaban (3, 1 din „7 metri”), Chiricuţă (4). Au mai evoluat: A. State şi M. Năstase.

Debutul oficial al lui Goran Kurtes pe banca tehnică a CSM-ului se va produce duminica viitoare, cu prilejul confruntării din etapa a IX-a, cu „U”-Alexandrion Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.