Primul antrenament sub comanda lui Gheorghe Covaciu

 

În ziua în care a împlinit 57 de ani, Gheorghe Covaciu a condus, astăzi, primul antrenament al echipei CSM Ploieşti din această vară, după ce, ieri, jucătoarele au efectuat vizita medicală la clinica Dentirad, din Plopeni. A fost o şedinţă de pregătire desfăşurată pe baza de antrenament a lui Daniel Chiriţă, de la Sala Sporturilor, „Kiru Sport”, şi la care au participat opt jucătoare: portarii Gabriela Cristescu şi Alina Ifrim şi jucătoarele de câmp Andreea Dincu, Adriana Vasilescu, Ionela Dinu, Cătălina Preda, Ramona Ştefan şi Loredana Gărăcel. La teren a fost prezentă şi Alina Vişan, portarul în vârstă de 21 de ani anunţându-i pe oficialii clubului că pleacă în Spania pentru un an, cu o bursă de la facultate.

De mâine, sub comanda lui Gheorghe Covaciu urmează să apară şi Daciana Curtean şi Iryna Shutska, învoite două zile de conducerea clubului, în timp ce Mirela Roman se va prezenta în cursul dimineţii la negocieri, contractul său expirând în această vară. Totodată, în zilele următoare, sunt aşteptate să apară la echipă şi alte handbaliste cunoscute din Liga Naţională, cu care se poartă negocieri intense în această perioadă. Mâine şi poimâine, antrenamentele se vor desfăşura tot la „Kiru Sport”, de la ora 9.00, iar vineri se va urca la Predeal, pentru un stagiu centralizat de 8 zile, găzduit de hotelul Robinson.

Altfel, cele două jucătoare ale CSM-ului care participă în aceste zile cu naţionala României la Campionatul Mondial de Tineret din Croaţia (U 20) au ajuns în sferturile de finală ale competiţiei, după ce au trecut aseară de Portugalia cu 25-21 (10-9). În „sferturi”, România va întâlni, mâine seară, de la ora 19.30, Coreea de Sud. După ce „tricolorele” vor încheia competiţia, cele două jucătoare vor primi câteva zile de vacanţă, iar dacă Chiricuţă se va prezenta, apoi, la echipă, în schimb, Zamfirescu va merge cu o altă „naţională” a României la Campionatele Mondiale Universitare, ce vor avea loc în perioada 3-10 august, în Portugalia, la Braga şi Guimaraes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.