Kempo: Edwin Petrea, o nouă victorie prin „KO”, în Gala „Fight Night K1” de la Ketegyhaza!

Kempo: Edwin Petrea, o nouă victorie prin „KO”, în Gala „Fight Night K1” de la Ketegyhaza!

Trei dintre sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti au participat, în această seară, la Gala „Fight Night K1” de la Ketegyhaza (districtul Gyula), prilej pentru băieţii pregătiţi de Ghiocel Petrea să reuşească un bilanţ de două victorii şi o înfrângere.

Cel mai important succes a fost realizat, cum era de aşteptat, de Edwin Petrea, cel care a luptat în gala principală a competiţiei şi a reuşit o nouă victorie în faţa unui adversar superior din punct de vedere fizic şi al vârstei. Campionul nostru l-a învins pe Molos Karoly (Ungaria) după un meci ce a durat doar 80 de secunde, câteva lovituri la ficat ducând la un knock-out dureros pentru sportivul din ţara vecină!

Pentru Edwin, meciul de astăzi – cam scurt, este drept – a fost şi o ultimă repetiţie înaintea Campionatul Mondial de MMA IMMAF, programat să se desfăşoare în intervalul 17-20 august, la Abu Dhabi.

Ceilalţi doi reprezentanţi ai CSM Ploieşti au luptat în Gala preliminară a competiţiei din Ungaria, iar dacă Ştefan Panaitescu a pierdut la limită în faţa lui Toth Roland, în schimb, Denis Pană l-a învins pe Kovacs Endre, reuşind astfel prima victorie importantă a carierei de luptător.

Felicitări, băieţi!

Galerie foto: