Handbal: juniorii 2, două victorii şi două înfrângeri în turneul amical de la Turda!

Handbal: juniorii 2, două victorii şi două înfrângeri în turneul amical de la Turda!

La aproape patru săptămâni de la reluarea pregătirilor pentru noul sezon, echipa de handbal juniori 2 a CSM Ploieşti, pregătită de Ramona Ştefan, a participat în acest weekend la un turneu de meciuri amicale organizat de Potaissa Turda şi desfăşurat în sala „Gheorghe Bariţiu” din localitate.

A fost un turneu în trei, cu gazdele de la Potaissa şi cei de la Minaur Baia Mare, în care fiecare formaţie a disputat câte patru partide. CSM Ploieşti a pierdut cu 37-30 şi 35-24 meciurile cu Minaur, desfăşurate vineri după-amiază şi ieri dimineaţă, şi a câştigat cu 49-42 şi 42-40 confruntările cu formaţia turdeană, disputate ieri seară şi astăzi dimineaţă.

Lotul de jucători utilizat de Ramona Ştefan în turneul de la Turda a fost următorul: Bogdan Nuţă şi Denis Ştefan (portari) – David Constantin, Luca Constantin, Ştefan Vîlcu, Bogdan Bondarenco, David Pioaru, Matei Sbîrnău, Iustin Pîrvu, Cosmin Anghel, Adalberto Voicu, Antonio Muşoiu, Andrei Grigore, Marian Iliescu, Alexandru Popescu, Gabriel Roşu şi Andrei Leu (jucători de câmp).

În cursul săptămânii viitoare, pe 18 şi 19 august, băieţii vor participa la un alt turneu amical, la Buzău, alături de HC-ul local, Avatar Braşov şi LPS Vaslui. În aceleaşi zile, se va organiza şi un turneu rezervat juniorilor 3, în care CSM Ploieşti le va întâlni pe HC Buzău şi Avatar Braşov.