Echipa de handbal junioare 4, calificată de pe primul loc în Faza Semifinală a campionatului!

Echipa de handbal junioare 4, calificată de pe primul loc în Faza Semifinală a campionatului!

Echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti merge în Faza Semifinală a campionatului după ce a câştigat, în acest weekend, şi Turneul Euro-Regiune RO3, organizat de Asociaţia Judeţeană de Handbal Prahova în Sala Sporturilor Olimpia, din Ploieşti, şi în Sala Colegiului Naţional “Nicolae Grigorescu”, din Câmpina.

Fetele pregătite de Leonard Cristescu au câştigat, ieri, Grupa D a competiţiei, după 61-6 (19-2, 23-2, 19-2) cu AS “Astăzi Pentru Viitor” Mihail Kogălniceanu şi 10-0 cu AS Atletic Junior 2009 Călăraşi (oaspetele au fost retrase de pe teren de antrenor la un moment dat), iar, astăzi, s-au impus în semifinala a doua a zilei în faţa celor de la LPS Piteşti, scor 23-22 (9-8, 9-7, 5-7) şi, în finală, în faţa celor de la CS Câmpina, cu 30-26 (9-8, 12-9, 9-9). S-a repetat, practic, finala din Faza Judeţeană a competiţiei, fetele noastre câştigând, atunci, la Mizil, cu 26-24.

La Faza Euro-Regiune au participat 12 echipe, primele patru – CSM Ploieşti, CS Câmpina, LPS Piteşti şi CSŞ Ploieşti – calificându-se pentru Faza Semifinală, în care se va ţine cont la structurarea grupelor de ierarhia de la acest turneu.

În Faza Semifinală, echipele din RO3 vor face joncţiunea cu echipele ce vin din RO8 (Ilfov, Bucureşti), urmând să fie repartizate în Grupa 2. Faza semifinală se va desfăşura în luna aprilie, termenul limită de stabilire a celor patru formaţii calificate din fiecare dintre cele 4 grupe fiind 1 mai 2022. Turneul final, cu 16 formaţii la start, va avea loc în perioada 2-5 iunie 2022.

Lotul de jucătoare pe care Leonard Cristescu l-a folosit în turneul din acest weekend a fost următorul: Bianca Biota, Daria Ioaniţiu, Bianca Vesel (portari) – Bianca Brânzaru, Sara Maria Curcan, Daria Gheorghe, Miruna Andronache, Andrada Dorobăţ, Andra Matei, Cătălina Anghelache, Ana Maria Filip, Andra Georgescu, Maria Constantinescu, Ana Maria Dincă, Daria Tudor, Yasmina Mărgean, Alisia Alecu, Daria Marin şi Carmen Toma (jucătoare de câmp).

Galerie foto, CSM Ploieşti – LPS Piteşti 23-22: