Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Premiul „Manole Filitti”!

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, Premiul „Manole Filitti”!

Duminică, 28 aprilie, începând cu ora 9:30, Hipodromul Ploieşti va fi gazda celei de-a patra reuniuni hipice oficiale din acest an, pe care CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, o organizează cu sprijinul sponsorului „Supermarket La Cocoş”.

Va fi o reuniune dedicată exclusiv trapului, cu cinci curse în program şi principal moment Premiul „Manole Filitti”, acesta din urmă programat chiar în încheierea evenimentului, la ora 11:40.

Prima cursă va fi Premiul „Carlos” şi este programată la ora 9:45, după care va urma, la 10:15, o întrecere ce se anunţă extrem de spectaculoasă, Premiul „Supermarket La Cocoş 2”, ce are la start nu mai puţin de 10 cai! La 10:45 se dă startul în Premiul „Clasic”, iar la 11:10 este programat Premiul „Datina”.

Ca de obicei, pentru cei mai mici dintre spectatori va fi amenajat un „fun corner” unde aceştia se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.  Totodată, spectatorii vor fi întâmpinaţi în holul central – acolo unde va fi şi o expoziţie de pictură cu tematică hipică propusă de Victor-Lucian Costăchescu – de pianistul Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploieşti, Cristian Duca.

Prețul unui bilet la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab