Sportivii de la CSM Ploieşti se pot antrena în condiţii apropiate de normalitate!

Sportivii de la CSM Ploieşti se pot antrena în condiţii apropiate de normalitate!

Începând de astăzi, sportivii de la CSM Ploieşti se pot antrena în condiţii apropiate de cele obişnuite, evident cu respectarea regulilor stipulate în Ordinul comun emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii, publicat în Monitorul Oficial Partea I, Nr. 505/13.VI.2020 şi intrat în vigoare chiar astăzi.

După ce s-au antrenat în ultimele două săptămâni în aer liber, copiii vor putea să intre şi în săli, cele două formaţii calificate pentru turneele finale, handbal juniori 1 şi baschet junioare „U14”, urmând să aibă acces, începând de astăzi, în Sala Sporturilor Olimpia. Celelalte echipe de handbal juniori se antrenează în Sala „Doroftei”. La rândul lor, echipele de fotbal juniori îşi vor continua antrenamentele reluate pe 1 iunie, de data aceasta în noua variantă prevăzută de Ordinul ce intră în vigoare astăzi, cu serii de câte 6 jucători. Micii fotbalişti se pregătesc la Sala „Olimpia”, Stadionul „Ilie Oană” şi Parcul Municipal Vest.

În privinţa secţiei de înot, de astăzi, sportivii pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma se vor putea antrena, din nou, împreună, principala condiţie fiind respectarea unei distanţe în bazin de cel puţin 12 metri liniari. Micii înotători şi-au reluat antrenamentele pe 1 iunie, dar în primele două săptămâni s-au pregătit în serii, precedenta prevedere permiţând accesul unui singur sportiv pe culoar.

Tot începând de astăzi, le este permis accesul în sălile administrate de CSM Ploieşti cluburilor care au contracte de închiriere, evident, cu respectarea regulilor din Ordinul comun emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii.

Ordinul comun MTS-MS privind practicarea sporturilor individuale/echipă în aer liber/sală, accesul în bazele sportive, pregătire în sălile de fitness și aerobic, reluarea activității în bazine poate fi găsit aici.

Galerie foto: