Atleţii Petre Rezmiveş şi Cristian Radu au reprezentat România la Campionatul European pe echipe!

Atleţii Petre Rezmiveş şi Cristian Radu au reprezentat România la Campionatul European pe echipe!

Atleţii Petre Rezmiveş şi Cristian Radu s-au numărat printre cei 43 de sportivi care au reprezentat România, în weekend, la Campionatul European pe echipe Liga I, ce a avut loc la Sandnes, în Norvegia.

Petre Rezmiveş a concurat în proba lui favorită, 100 metri plat, dar şi în ştafeta de 4×100 metri, iar Cristian Radu a făcut parte din ştafeta de 4×400 metri. Rezmiveş a ocupat locul al 7-lea în finala de la 100 metri, cu timpul de 11.18 secunde, timpul modest realizat fiind explicat de condiţiile meteo potrivnice din Norvegia (frig, vânt şi ploaie). În calificări, sportivul nostru oprise cronometrul la 10.87 secunde. Cu ştafeta de 4×100 metri, din care au mai făcut parte Alexandru Terpezan, Ionuţ Andrei Neagoe şi Andrei Melnicescu, Rezmiveş a venit pe locul al 6-lea, cu timpul de 40.38 secunde.

O clasare puţin mai bună, locul al 5-lea, a avut-o ştafeta de 4×400 metri, în care Cristian Radu i-a avut coechipieri pe Zeno Moraru, Mihai Pîslaru şi Robert Parge. Timpul realizat de români a fost de 3:10.00 minute.

În ediţia din acest an a Ligii I, România a concurat alături de Belgia, Belarus, Irlanda, Lituania, Norvegia, Olanda, Portugalia, Slovacia, Turcia şi Ungaria, ocupând, la finalul competiţiei din Norvegia, locul al 8-lea.

Petre Rezmiveş şi Cristian Radu sunt pregătiţi la club de Robert Munteanu şi Augustin Iancu.