Hipodromul Ploieşti: Premiul „Rarău”, punct de reper al Reuniunii de duminică!

Hipodromul Ploieşti: Premiul „Rarău”, punct de reper al Reuniunii de duminică!

Duminică, 26 august, începând cu ora 10.00, Hipodromul Ploieşti va găzdui o nouă reuniune hipică oficială, în cadrul căreia vor avea loc şase curse, dintre care patru de trap şi două de galop. Punctul de atracţie al curselor de trap va fi Premiul „Rarău”, cursă semiclasică pe care organizatorii au amânat-o la data programării sale iniţiale, 29 iulie, din cauza numărului insuficient de cai înscrişi în reuniunea respectivă.

Premiul Rarău se va desfăşura cu începere de la ora 12.00 şi va fi încadrat de cele două curse de galop ale zilei, Premiul „Zori de zi” (ora 11.30) şi Premiul „Siglavy Bagdady” (ora 12.30). Reuniunea va fi deschisă, la ora 10.00 de Premiul „Laureat”, urmat de Premiul „Manuc” (ora 10.30) şi Premiul „Nedelcu” (ora 11.00).

Biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 14 ani au acces gratuit. Spectatorii care vor veni cu maşina vor achita o taxă de parcare în valoare de 2 ron/oră  pentru fiecare autoturism.

Programul reuniunii de duminică:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download