COMUNICAT: Precizări privind situaţia Stadionului „Ilie Oană”

COMUNICAT: Precizări privind situaţia Stadionului „Ilie Oană”

Referitor la comunicatul remis în cursul zilei de ieri de ACS Petrolul ’52 Ploieşti, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti face următoarele precizări:

Una dintre obligaţiile CSM Ploieşti este aceea de a fi duse la îndeplinire hotărârile consiliului local, iar Hotărârea nr 158/30.05.2017, privind aprobarea închirierii unor bune imobile situate pe domeniul public al Municipiului Ploieşti şi date în administrare Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, a dus la organizarea unei licitaţii  în urma căreia au existat două firme câştigătoare pentru spaţiile de publicitate din incinta stadionului.

Pe de altă parte, în Contractul de închiriere a stadionului către ACS Petrolul ’52 Ploieşti, la Articolul 3, sunt stipulate clar care sunt spaţiile alocate, pentru publicitate, locatarului.

Art. 3 …Părţile sunt de acord ca spaţiile alocate, pentru publicitate, locatarului sunt: întreaga zonă din perimetrul gazonului (inelul principal şi secundar publicitar), precum şi orice alte spaţii stabilite de părţi prin procesul-verbal. Aceste amplasări nu vor afecta panourile publicitare permanente instalate de locator.

În aceste condiţii, considerăm că noua polemică nu se justifică, misiunea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti fiind de a realiza venituri proprii pentru a putea întreţine stadionul „Ilie Oană”.

CSM Ploieşti nu a făcut niciodată vreun demers care să determine ACS Petrolul ’52 Ploieşti să nu-şi desfăşoare meciurile pe stadionul „Ilie Oană”, ba, din contră, considerăm că a existat o colaborare foarte bună şi am răspuns de fiecare dată cerinţelor venite din partea oficialilor clubului.

 

Conducerea CSM Ploieşti