Hipodromul Ploieşti: Calypso a câştigat Premiul Debutanţilor!

Hipodromul Ploieşti: Calypso a câştigat Premiul Debutanţilor!

Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, începând cu ora 10.30, o nouă reuniune oficială de trap, în cadrul căreia au avut loc cinci curse: main eventul „Premiul Debutanţilor” şi alte patru curse extrem de interesante, toate cu premii puse la bătaie de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti. Plus, în deschidere, o cursă de calificare.

Circa 400 de iubitori ai turfului au asistat la cele șase întreceri din program, punctul de atracţie fiind, evident, cursa „vedetă” a zilei, în care au concurat caii în vârstă de doi ani. Premiul Debutanților a oferit un duel extrem de interesant între Calypso RM și Zenobia K, pe care a reușit să-l câștige calul ce l-a avut în sulky pe Viorel Gheorghe, cunoscutul Ulise făcându-și, astfel, o spectaculoasă revenire în circuit. A fost o competiţie în care au fost puse în joc cele mai mari premii (un total de 4.800 lei , împărţit astfel – locul I – 2.160 lei, locul al II-lea – 1.200 lei, locul al III-lea – 720 lei, locul al IV-lea – 480 lei şi locul al V-lea – 240 lei), însă doar primii trei cai, care au și terminat cursa, de altfel, au fost recompensați.

Câştigătorul a fost premiat, în aplauzele spectatorilor, de către şeful Complexului Hipodrom, Claudiu Coman, şi de către consilierul local Robert Vîscan.

Rezultatele oficiale ale reuniunii au fost următoarele:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

 

Proces verbal al comisiei de arbitraj:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

 

Galerie foto:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.