Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 14 medalii la Cupa Măgura!

Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, 14 medalii la Cupa Măgura!

Sâmbătă şi duminică, la Oneşti, a avut loc Cupa Măgura la judo, competiţie rezervată copiilor „U10” şi „U11”, la care au participat peste 240 de sportivi de la 17 cluburi din ţară. Printre aceştia, şi micii judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, care au reuşit să obţină nu mai puţin de 14 medalii – un loc I, 5 locuri II şi 8 locuri III -, după cum urmează:

– locul I – Vanesa Tolea;

– locul al II-lea – Alexandra Buzoianu, Alexia Cristea, Ana Tunea, Alexia Trandafir şi Alexandru Ariciu;

– locul al III-lea – Mario Manolache, Sebastian Petre, David Ţugui, Bianca Ungureanu, Ana Ciobanu, David Ghiţă, Iadira Vasilescu şi Narcisa Borcea.

Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu, Cosmin Slăveanu şi Florin Daneş.

judo22mai1

Altfel, vineri, mai mulţi sportivi din cadrul secţiei de judo a CSM-CSŞ-CFR Ploieşti au participat, în Parcul Tineretului de la Sala Sporturilor Olimpia, la o demonstraţie ce a făcut parte din proiectul Bucurie în Mişcare, o acţiune de promovare a sportului şi mişcării în comunitate, demarat de Asociaţia 11Even, în anul 2012. Proiectul, care îşi propune să aducă împreună copiii şi părinţii, tinerii care împărtăşesc aceleaşi pasiuni, este şi o platformă de promovare a unor cauze sociale şi comunitare.

Galerie foto:

Leave a Reply

Your email address will not be published.