Atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti, premiaţi de Primăria Ploieşti şi Consiliul Local Ploieşti!

Atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti, premiaţi de Primăria Ploieşti şi Consiliul Local Ploieşti!

Ieri după-amiază, Sala Mare a Teatrului „Toma Caragiu” a fost gazda festivităţii de premiere a câștigătorilor olimpiadelor şi concursurilor școlare la nivel național și internațional organizate sub egida Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, demers al Primăriei Municipiului Ploiești şi al Consiliul Local Ploiești. La categoria „premii speciale”, au fost premiaţi şi atleţii juniori 2 de la CSM-CSŞ Ploieşti, care în această primă parte a anului 2016 au obţinut rezultate excelente în concursurile la care au participat.

Elevii profesorilor Maria Andrei şi Florin Andrei – Andrei Năstăsache, David Năstase, Radu Ciocănescu şi Mihai Pîslaru – care au obţinut 8 titluri de Campioni ai României la categoriile juniori 2, juniori 1 şi Tineret, 8 recorduri naţionale la juniori 2 şi juniori 1 şi au realizat două bareme de calificare la Campionatul European de juniori 2 din Georgia, prin Mihai Pîslaru şi Andrei Năstăsache, şi unul la Campionatul Mondial de juniori 1 din Polonia, prin Mihai Pîslaru, au primit diplome de excelenţă şi premii în bani.

Premierea a fost efectuată de către Inspectorul General al I.S.J. Prahova, prof. Nicolae Angelescu, în prezenţa Inspectorului de Educaţie Fizică prof. Florina Damian, şi a fost posibilă datorită Viceprimarului cu atribuţii de Primar al Ploieştiului, Cristian Ganea, care a fost impresionat de performanţele realizate de atleţii de la CSM-CSŞ Ploieşti în acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published.