CSŞ-CSM Ploieşti, dublă campioană naţională la juniori 1!

Sâmbătă şi duminică, Sala de atletism „Lia Manoliu”, din Capitală, a găzduit Campionatul Naţional pentru juniori I, prilej cu care sportivii antrenaţi de Maria Andrei, Florin Andrei, Robert Munteanu şi Augustin Iancu au avut, din nou, comportări excelente. Ei eu reuşit să obţină două medalii de aur, o medalie de argint şi una de bronz.

În prima zi, Mihai Pîslaru a reuşit încă o cursă excelentă în proma de 400 metri, elevul prof. Maria Andrei reuşind, cu timpul 49.88 secunde, să câştige medalia de aur şi să devină, în decurs de o săptămână, pentru a doua oară Campion al României, de data aceasta la Juniori 1. Rezultatul e cu atât mai meritoriu cu cât Mihai a trecut peste oboseala acumulată în ultima săptămână, el participând, joi, la concursul International Istanbul Cup, în cadrul căruia a şi stabilit recordul naţional – 48,96 secunde.

Tot în prima zi, Costin Homiuc a avut o evoluţie foarte bună, elevul prof. Robert Munteanu reuşind, în proba de 60 m, cu timpul de 6.93 secunde (record personal), să intre în posesia medaliei de argint.

În ziua a doua, echipa de ştafetă 4×400 metri băieţi, în componenţa Radu Ciocănescu – Marian Secăreanu – David Năstase – Mihai Pîslaru, a reuşit, cu timpul de 3.09.29 minute, să câştige medaliile de aur şi să intre în posesia tricourilor de Campioni ai României.  O performanţă foarte bună a obţinut şi Gabriel Bitan, elevul antrenorului coordonator al CSM, Augustin Iancu, reuşind în proba de săritură în lungime cu rezultatul de 7.00 metri, să intre în posesia medaliei de bronz.

Rezultate meritorii au mai obţinut: ştafeta 4×400 metri băieţi – locul 5 (3.19.19 minute, în componenţa Bogdan Oprina – Ciprian Cusutură – Alexandru Drăgoi – Mihai Filote), ştafeta 4×400 metri fete – locul 6 (3.51.04 minute, în componenţa Sînziana Neacşu – Emilia Zamfir Dan – Raluca Baicu – Andreea Neagu), Andrei Năstăsache – locul 7 în proba de 60 metri (7.22 secunde) şi Andreea Neagu – locul 7  în proba de 800 metri (2.17.51 minute).

                                                                                                                                  

Leave a Reply

Your email address will not be published.