Băieţii, meci important în Moldova!

Vecine de clasament, dar despărţite de opt puncte, HC Vaslui şi CSM Ploieşti se întâlnesc, mâine, în etapa a XXI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, meciul urmând să debuteze la ora 11.30 şi să fie transmis în direct de Digisport. În ciuda acestui ecart dintre cele două formaţii, jocul este extrem de important, în condiţiile în care, aproape sigur, ele vor merge împreună în play-out, iar punctele din confruntările directe vor conta şi în a doua fază a campionatului.

„Sper să vedem o schimbare de atitudine la băieţi, pentru că aceasta a fost principala problemă în ultimele meciuri. Depindem în primul rând de noi, să se vadă o schimbare în joc şi sper să depăşim acest moment delicat prin care trecem”, spune directorul tehnic Ion Nicolae.

Băieţii au efectuat în această dimineaţă un antrenament în Sala Sporturilor Olimpia, după care au plecat spre Vaslui într-un efectiv de 14 jucători, portarul Daniel Rotaru şi extrema Bogdan Năstase fiind cei lăsaţi acasă. Partida de mâine va începe la ora 11.30, va fi arbitrată de Ionuţ Velişcă şi Cristiel Vlad (ambii din Buzău) şi îl va avea drept observator pe Viorel Ciucan (Bucureşti).

Leave a Reply

Your email address will not be published.